Rola grupy krwi w budowaniu odporności
Autorem i gorącym propagatorem diety dla grupy krwi jest Dr. Peter J.D’ Adamo.
Nie masz produktów w koszyku.
Najwyższą jakość surowców użytych do produkcji suplementów diety potwierdza certyfikat GAP (Dobra Praktyka Rolnicza).
Proces produkcji zgodny z GMP (Dobrą praktyką Produkcyjną) zapewnia najwyższy poziom czystości, jakości i skuteczności produktu.
Nad całością procesów czuwają rygorystyczne normy FDA (Amerykańskiej Agencji ds. Żywności i Leków).
+48 533 686 130
sklep@superfood.pl
sklep@superfood.pl
tel: +48 533 686 130 (pn-pt 10.00-18.00)
Autorem i gorącym propagatorem diety dla grupy krwi jest Dr. Peter J.D’ Adamo.
Trawa pszeniczna to jedno z najbogatszych, o ile nie najbogatsze, źródeł składników odżywczych i życiodajnej bioenergii. Młoda trawa pszeniczna zawiera aminokwasy, witaminy, minerały, aktywne enzymy, chlorofil i karotenoidy, antyoksydanty, immunomodulatory oraz setki aktywnych substancji wzajemnie potęgujących swoje zdrowotne działanie. Czytaj dalej →
Ludzkie ciało jest genialne. Ma w sobie tak niebywały potencjał możliwości, że jak się nad tym bliżej zastanowić aż duma człowieka rozpiera. I całe szczęście, że mamy to co mamy, bo z takim bogactwem możemy do woli korzystać ze wszystkich możliwości jakie niesie ze sobą pędzący w szalonym tempie wiek XXI.
Co zrobić żeby nadążyć i nie dostać zadyszki? Jak uruchomić wszystkie swoje możliwości? Czytaj dalej →
Czarna rzepa należy do roślin o wyjątkowych walorach prozdrowotnych. Jest po prostu superfood’em. Swoje niezwykłe właściwości zawdzięcza stekom przedziwnych składników aktywnych. Wśród nich znajdziemy znane wszystkim witaminy z grupy B oraz witaminę C. Są również minerały takie jak: wapń, żelazo, potas, magnez, fosfor oraz siarka. Czytaj dalej →
Aronia czarnoowocowa (Aronia melanocarpa), to krzew lub niewielkie drzewko pochodzące ze Stanów Zjednoczonych. Niezwykle cenne właściwości odżywcze dojrzałych owoców aronii sprawiły, że roślina ta jest coraz chętniej uprawiana również w Europie. Czytaj dalej →
Wykorzystanie moreli w medycynie ma już długą historie. W medycynie ludowej głównie skupiali się na pestkach moreli. Zaczęto wytwarzać z niej później lek –laetril. Natomiast dzikie morele cieszyły się ogromną popularnością w himalajskim królestwie Hunza, jako źródło zdrowia i długowieczności. Dobrą opinię o moreli potwierdzają również naukowcy, laureat nagrody Nobla G.S. Whipple powiedział, że morele są „równe wątrobie w regeneracji hemoglobiny”. Czytaj dalej →
sklep@superfood.pl
Korzystając z serwisu Superfood.pl wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej
Na stronach serwisu Superfood.pl są wykorzystywane pliki cookies. Stosujemy je w celach zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z naszych serwisów (zapamiętywanie preferencji i ustawień na naszych stronach, realizacji zamówień). Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Jeżeli nie wyrażasz zgody - zmień ustawienia swojej przeglądarki.